Els nostres serveis


- GESTIÓ DE VENDA, ARRENDAMENT I VALORACIONS DE CASES, PISOS, TERRENYS, EDIFICIS, sòl urbà i SÒL INDUSTRIAL.

- GESTIÓ PATRIMONIAL INTEGRAL. ENS ENCARREGUEM DEL COBRAMENT DE REBUTS, ATENCIÓ A LA PROPIETAT I ALS LLOGATERS, MANTENIMENT I REFORMES, OPTIMITZACIÓ DEL PATRIMONI, INCIDÈNCIES, CONTRACTES, DEFENSA JURÍDICA, ASSEGURANCES PROTECCIÓ ARRENDADOR I DE LA LLAR I RECERCA I SELECCIÓ DE NOUS LLOGATERS.

- PROJECTES, INTERIORISME, REHABILITACIONS, REFORMES INTEGRALS O PARCIALS, OBRES NOVES, FAÇANES I JARDINS.

- GESTIONEM CARTERA DE PARTICULARS I ACTIUS BANCARIS GESTIÓ DE PRÉSTECS HIPOTECARIS.

- ASSOCIACIÓ D'INVERSORS IMMOBILIARIS: Utilitzant informació privilegiada sobre immobles provinents d'entitats bancàries o particulars amb la necessitat de desprendre de forma urgent dels seus béns, es crea una associació d'inversors constituïda per tal d'adquirir i posteriorment vendre, llogar, rehabilitar i traspassar aquests actius, obtenint una alta rendibilitat de la quantitat invertida.

- PERITATGES JUDICIALS, VALORACIONS I TAXACIONS IMMOBILIARI

- ASASESORIA JURÍDICA, COMPTABLE, FISCAL, MERCANTIL I CONCURSAL

- ASSEGURANCESASSOCIACIÓ D'INVERSORS IMMOBILIARIS- Descripció del negoci

Utilitzant informació privilegiada sobre immobles provinents d'entitats bancàries o particulars amb la necessitat de desprendre de forma urgent dels seus béns, es crea una associació d'inversors constituïda per tal d'adquirir i posteriorment vendre, llogar, rehabilitar i traspassar aquests actius, obtenint una rendibilitat excel·lent.

- Per què invertir en el sector immobiliari precisament ara?

Tots els indicadors econòmics apunten a la recuperació del sector, a més, les entitats bancàries van a apostar al 2016 clarament per l'augment de fons per a préstecs hipotecaris.


«Benefici segur! Obtingui una rendibilitat pels seus diners més alta que la que li ofereixen plans d'estalvi o altres productes bancaris ».- Com funciona una associació d'inversors:
Cada soci aporta una quantitat de diners segons les seves possibilitats. Amb la suma dels diners s'adquireixen habitatges, es poden, rehabilitar, pintar o re-vendre tal com les

hem adquirit. Un cop venuts els actius obtenen un benefici al qual cal descomptar les despeses de gestió i els impostos que en aquest cas són el 19% del benefici net de cada inversor. També poden llogar els actius obtenin un benefici mensual.

Estiltres actua com a gestor de les operacions i com a inversor aportant capital, per compartir així riscos i beneficis amb els inversors

DISPOSEM D'INFORMACIÓ PRIVILEGIADA PER A L'ADQUISICIÓ D'HABITATGES A UN PREU SENSE COMPETÈNCIA.

- Compradors dels actius adquirits
Estiltres disposa d'una xarxa de venda que inclou a tot el col·lectiu de API's de Catalunya, a més compta amb una borsa d'inversors i particulars potencials compradors, derivada de la seva activitat professional. Està posicionada en els principals portals de compravenda i lloguer d'immobles, posseeix un col·lectiu professional de gestors immobiliaris, amb dilatada experiència en les transaccions d'aquesta índole, garantint uns òptims i ràpids resultats.


INTEGRATED MANAGEMENT

- Nosaltres ens encarreguem de la gestió integral, contractes,

pagament d'impostos, registres.

Rep els seus beneficis amb absoluta facilitat