Qui som
Informació general:
Més de 20 anys d'experiència en el sector immobiliari avalen als directors i socis fundadors de Estiltres, Rocio Aguilar i Oscar Reina. Durant aquests anys, han dedicat el seu temps a oferir un servei de gestió integral de béns immobles des de tots els àmbits, des de compra-venda, arrendament, gestió de patrimoni, promoció d'obra nova, reformes i rehabilitacions de tot tipus, gestió de préstecs hipotecaris, peritatges judicials, valoracions, entre els més destacats, l'actuació dels quals s'ha desenvolupat amb béns particulars, mercantils, bancaris i tan diversos com a habitatges, solars, edificis, sòl urbà o industrial i hotels entre uns altres.


Objectius i valors:
És molt important per a nosaltres, oferir un servei professional des d'una base de tracte personal i humà. Per a nosaltres cada client és únic i tractem d'oferir la millor prestació, adaptant-nos a les seves necessitats i dedicant-li el temps i esforç necessaris per a la seva completa satisfacció. Per a això tenim una política clara en el treball que es fonamenta a adquirir un nombre adequat de clients, que ens permetin oferir una qualitat de gestió molt alta i un tracte personalitzat i proper.


Benvinguts!

Volem finalment agrair-los la seva visita a la nostra pàgina i convidar-los al fet que ens coneguin, al fet que formulin les seves consultes, dubtes o qualsevol cosa que desitgin conèixer dels nostres serveis o sobre nosaltres, poden fer-ho contactant-nos a la web, per mail o telèfon o si ho prefereixen sol·licitant una cita personal en les nostres oficines.